فوق تخصص بيماريهاي مقعدي
نويسندگان
لینک دوستان
قالب وردپرس قالب وبلاگ
عضویت
نام کاربری :
پسورد :
تکرار پسورد:
ایمیل :
نام اصلی :
آمار
امروز : 106
دیروز : 180
افراد آنلاین : 3
همه : 3954
پيوندهای روزانه
لينكي ثبت نشده است
چت باکس

خواص سير ترشي چند ساله بيشتر بوده و براي بيماران قلبي و مبتلا به فشار خون بالا مفيد مي باشد. اشخاصي كه يبوست، فشار خون پايين، درمان بواسير، آلرژي و معده ضعيفي دارند و يا گرم مزاج هستند به جاي مصرف سير كه برايشان مضر است، از سير ترشي استفاده نمايند. سير ترشي بودار كه تركيبات گوگردي آن از بين نرفته براي بدن مفيد مي باشد. ضد ويروس، ضد سرطان، دفع سموم از كبد و سرعت بخشيدن به روند هضم غذا از ديگر خواص سير ترشي مي باشند اما بايستي در مصرف آن زياده روي نكرد.

از خواص سير ترشي مي توان به اين مساله اشاره كرد كه آنتي اكسيدان قوي موجود در سير، راديكال آزاد را كه باعث بيماري مي‌شود خنثي مي‌كند.

از ديگر فوايد سير ترشي مي توان به ويتامين‌هاي B، C ، پتاسيم، فسفر، آهن موجود در سير اشاره كرد. اين ويتامين B موجب كاركرد مناسب روده مي شود. همچنين فسفر موجب در سير ترشي در ازدياد حافظه موثر است.

از ديگر خواص سير مي توان به خاصيت ضد انعقادي خون و كاهش دهنده غلظت خون، از بين برنده سلول‌هاي سرطاني و درمان تنگي اشاره كرد.

درباره خواص سير ترشي بايد بگوييم كه بسياري از خواص سير در سير ترشي هم هست و كسانيكه سير دوست ندارند، مي توانند سير ترشي بخورند. ولي خب همين طور كه مي دانيد هيچ چيز خواص سير خام را ندارد.

هر چه تركيبات آروماتيك (معطر) سير بيشتر باشد، سير تازه‌ تر و خاصيت بيشتري دارد. سير‌ترشي‌ هاي بودار خاصيتي نزديك به سير تازه دارند. در سير ترشي، سير پخته شده يا سرخ مي شود و طي فرآيندهايي موادش را كمي از دست مي دهد و خو‌اص آن كمتر است.

اين‌كه گفته مي‌شود مصرف سير‌ترشي چند ساله براي بيماران قلبي ـ عروقي مفيدتر است، هنوز از نظر علمي تحقيق جامع و كاملي در اين خصوص صورت نگرفته است. ضمن اين‌كه بايد دانست سركه و نمك افزوده شده به سير‌ترشي با گذر زمان از خاصيت و ميزان مواد مغذي تركيبات سير مي‌كاهد.

تركيبات گوگردي موجود در سير وقتي در طي فرآيند هضم قرار مي گيرند، گازي توليد مي كنند. اين گاز وارد خون شده و باعث ايجاد بوي بد در دهان و سيستم تنفسي شخص مي شود. يكي از فوايد سير ترشي بودار اين است كه با وجود اينكه حاوي نركيبات گوگردي مي باشد، اما باعث ايجاد بوي تند سير در شخص نمي شود. سير خام را پس از پوست كندن براي ۳۰ دقيقه در معرض هوا قرار مي دهند تا خواص درماني آن فعال شود. در سير ترشي نيز خواص درماني سير به دليل فرآيندي كه دارد تا تهيه مي شود، آزاد مي گردند.

 

امتیاز:
بازدید:
[ ۱۰ آذر ۱۳۹۷ ] [ ۰۳:۴۲:۲۰ ] [ پاوه ]
ارسال نظر
نام :
ایمیل :
سایت :
پیام :
خصوصی :
کد امنیتی :
[ ]
.: Weblog Themes By bigsite :.

درباره وبلاگ

مسعود روحي هستم و در زمينه درمان بيماريهاي گوارشي و نشيمنگاهي فعاليت مي كنم. براي اطلاع رساني بيشتر در باره اين بيمارها و فراهم كردن دسترسي بهتر بيماران به پزشكان متخصص و زبده، سايت كلينيك سامان ايجاد شده است. شما مي توانيد با مراجعه به سايت و شماره گيري تلفن هاي سايت با پزشكان متحصص اين بيماريها در تماس باشيد و مشكلات خودتان را با آنها در ميان بگذاريد.
پنل کاربری
نام کاربری :
پسورد :
نظرسنجی
لینک های تبادلی
فاقد لینک
تبادل لینک اتوماتیک
لینک :
خبرنامه
عضویت لغو عضویت
امکانات وب